Tea Experience : Exploring the UNESCO Awarded East Frisian Tea Culture โดย Prof. Dr. Hartwig Bohne, President of the European Tea Culture Institute, Berlin, Germany
Coffee Cupping & Sensory โดย คุณสาโรจน์ อินเทพ, Head Cupping CCL
Famous Chinese Tea Tasting โดย Anhui Agricultural University
The Miracle of Enzymes in Coffee & Tea โดย ดร.วลัยพร ทิมบุญธรรม, บริษัท อามาโนะ เอนไซม์ เอเซีย แปซิฟิก จำกัด และคุณดวงกมล ทัพภมาน, บริษัท ซีเอฟ เคม จำกัด
Matcha Tasting โดย Mr. Kazuyoshi NAKAKOJI, President of Ever Green & Company., LTD, Japan และ Director of Chamber Tea Association of Shizuoka Prefecture
Craft Workshop using Green Tea Leaves at Yaizu, Shizuoka โดย Sen no Ito & Nagamine Tea Company, Japan
“Natural Dietary Fiber as Texture Modifiers to Enhance Creaminess and Functional Properties of RTD Milk Coffee” โดย Dr. Sasicha Chensom, Regional Sales Representatives, Overseas Division, Taiyo Kagaku Co., Ltd. ประเทศญี่ปุ่น
“Tea Flavor Formation Mechanism during Tea Processing” โดย Prof. Dr. Liang Zhang จาก Anhui Agricultural University สาธารณรัฐประชาชนจีน
“Chocolate Processing Technology: Its Influence on the Quality Parameters” โดย Dr. Arifin Dwi Saputro จาก Department of Agricultural and Biosystems Engineering, Faculty of Agricultural Technology, Universitas Gadjah Mada ประเทศอินโดนีเซีย
“A New Era of Coffee Fermentation” โดย Assoc. Prof. Dr. Wanphen Jitjaroen, Coffee Process Innovator, Thailand
“Glycosylation of Volatiles and their Roles in Cold and Drought Stress in Tea Plants” โดย Prof. Dr. Chuankui Song จาก Anhui Agricultural University, สาธารณรัฐประชาชนจีน
“Coffee and Microbiota” โดย อาจารย์ ดร.อมร โอวาทวรกิจ จากสถาบันชาและกาแฟ แห่งมหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง และ กลุ่มวิจัย Coffee Quality Research Group ประเทศไทย
“Trend of Organic Tea Production in the World” โดย Mr. JoyDeep Phukan, Secretary Tea Research Association, India & Project Manager FAO Organic Project
“ASEAN Cocoa Trend” โดย Miss Dini Astika Sari, Executive Vice President Indonesian Coffee and Cocoa Research Institute, ประเทศอินโดนีเซีย
“ASEAN Coffee Trend” โดย Dr. Luu Ngoc Quyen, Director General of Northern Mountainous Agriculture and Forestry Science Institute, Vietnam
“ASEAN Tea Trend” โดย Mr. Muhammad Akmal Agustira, Director of Tea Research Institute (Cinchona), ประเทศอินโดนีเซีย